Да живееш в апартамент на Оборище е сбъдната мечта

Детството на повечето преуспели във финансово и социално отношение хора е минало във времената, когато апартамент на Оборище имаха само членовете на ЦК на БКП и техните роднини. Изглеждаше невъзможно да се сдобиеш с жилище в точно този район на София без да си част от върхушката. Улицата до Народната библиотека беше нещо като Забранения град в Китай.

Днес вече не е така. Прекрасните стари кооперации и къщи са достъпни за всеки, който може да си позволи да плати цената им. Вече не е въпрос на партийна йерархия, а на предприемчивост, финансови възможности и желание. Тихата зелена улица до Докторската градина сега е притегателен център за новия политически и финансов елит на България. Апартамент на Оборище се полага на умните, гъвкавите и предприемчивите. Под наем или собствен, все едно – самото присъствие в този квартал означава, че сте част от тази група, оцеляла от тежки удари дори в кризата поради съобразителността и разума си. Сутрешното кафе под дърветата в най-красивата софийска градина е прекрасно начало за деня. Шумът на големия булевард е достатъчно близо, за да не затрудни придвижването ви, но и достатъчно далеч, за да не нарушава спокойствието ви.

Това е аристократичен и мирен квартал. Тук рядко се свъртат престъпни банди, полицията бди денонощно за спокойствието на хората, живеещи в апартаменти на „Оборище”. Децата могат спокойно да играят навън, в парка. Можете да се прибирате в късна нощ пеш от театър или опера, без да се страхувате, че някой ще ви нападне. Чистотата е изключителна – този район се поддържа непрекъснато чист и дори вездесъщите графити са сведени до минимум, така че нищо да не нарушава красивата гледка наоколо.

Всичко е на една ръка разстояние. Идеалният център на София, маркиран от Народно събрание и храм – паметника „Александър Невски” е началото на вашата улица. От своя апартамент на Оборище можете да стигнете за десетина минути до всяка важна точка в центъра – театрите на Раковска, Операта, Народната библиотека, Софийския университет „Св. Климент Охридски”, министерствата и централите на банките, Президентството и Министерски съвет. В района има няколко елитни училища, детски градини и медицински центрове. Най-добрите ресторанти в София са съвсем близо до вашия адрес.

Ако на визитката ви е изписана ул. Оборище като ваше основно седалище, това гарантира специално отношение от бизнеспартньорите. На тази улица наистина живеят само преуспелите.

This entry was posted in Луксозни апартаменти под наем. Bookmark the permalink.

Comments are closed.